BLOG 2: NAKED

Kan laserontharing tijdens de zomer?

Tijdens de behandelingen moet je extra voorzichtig zijn voor UV (of het nu gaat om blootstelling aan de zon of zonnebanken). Het laserlicht wordt geabsorbeerd door de donkere pigmentatie van het haar. Omdat in de zon zitten, de huid donkerder maakt, maakt dit het voor de laser moeilijker om onderscheid te maken tussen het pigment in de huid en het pigment in het haar. Daarom raden we aan om tijdens de behandelingen directe blootstelling aan de zon (of zonnebanken) te vermijden.

Tijdens de zomervakantie volgen enkele eenvoudige regels:

  • Wacht 2 weken na de behandeling voordat je het behandelde gebied aan de zon blootstelt
  • Wacht 2 weken na blootstelling aan de zon tot de volgende behandeling
  • Breng iedere 2 uur en direct na het zwemmen SPF30 aan om te voorkomen dat het gebied verbrandt
  • Vertel de laserspecialist altijd wanneer je op vakantie gaat

 

Kan laserontharing net voor de zomervakantie?

Je kunt tot 1 week vóórdat je op zomervakantie gaat nog gelaserd worden. De bikinizone en okselzone komen niet rechtstreeks in contact met de zon dus kan je in principe nog een dag voor de reis je laten behandelen. Een voordeel is dat de haartjes dan precies uitvallen aan het begin van je vakantie.

 

Mag ik nog scheren tijdens de laserontharing?

Ja, dat mag! Omdat de haartjes na de behandeling uitvallen is scheren ook al minder nodig. Scheren kan trouwens haargroei niet verergeren, dat is een fabeltje. Harsen en epileren mogen niet meer als je met laserontharing bent begonnen. Deze methoden verwijderen namelijk ook de haarwortels en deze hebben we nodig tijdens de behandeling.

Heb ik plezier van één of twee laserbehandelingen voor de zomer?

Elke behandeling vermindert irritatie en ingegroeide haren. Daarom heeft het absoluut zin om één of twee keer te laten laserontharen voor je zomervakantie. De haartjes in de oksels, op de benen, rug en bikinilijn voelen hierdoor een stuk minder stoppelig/stug aan. De haren die nog aan de beurt komen groeien langzaam en dunner terug.

 

Gratis infosessie laserontharing

De laserspecialist van HAARVRIJbylaser.be lasert met een Milesman diodelaser. Tijdens de infosessie nemen we een intakegesprek af, waarin je uitgebreid info over de behandelingen krijgt. We bekijken wat voor jou persoonlijk een handige planning is. Ook wordt er een prijsindicatie gegeven van het gebied, naar de grootte van het te behandelen oppervlakte. Hierna krijg je een gratis testsessie op de geïnteresseerde zone.

 

BLOG 2: NAKED

Maak een afspraak

1 in uw vertrouwde instituut

Boezinge

boek hier

Diksmuide

boek hier

Geraardsbergen

boek hier

Houthulst

boek hier

Kortemark

boek hier

Kortemark

boek hier

Ledegem

boek hier

Lichtervelde

boek hier

Wingene

boek hier

Zillebeke

boek hier

Zillebeke

boek hier
2 rechtstreeks via onze website
Boek nu
Terug naar boven